Intrebari frecvente

1. De ce nu am auzit de voi pana acum?

– Nu ne facem multa reclama. Reclama noastra sunt referintele de la clientii multumiti de reparatiile efectuate si preferam asa.

 

2. Cat costa serviciile oferite?

– Solicitati o cotatie de pret pentru reparatii sau intretinere periodica de la pagina de contact

 

3. Preturi de manopera include si materialele?

– NU – materialele sunt extra. Majoritatea clientilor apeleaza la noi doar pentru reparatii, dar suntem bucurosi sa asiguram si materialele daca clientul o cere, in baza unui avans

 

4. Lucratorii Metaxas Ten vin cu toate sculele si uneltele necesare?

– DA! – toti lucratori Metaxas Ten au in dotare truse de scule complexe care ii ajuta sa execute o gama mare de operatii de intretinere si reparatii.

 

5. Estimarile de pret sunt gratis?

– In general putem estima la telefon cat de mult poate dura o anumita reparatie. Dupa aceea faceti o programare si functie de ce reparatie aveti nevoie, un electrician, instalator, tamplar sau lucrator polivalent Metaxas Ten se deplaseaza la dvs. Cand ajunge poate confirma sau rectifica estimarea initiala functie de ce gaseste la fata locului. Daca durata este mult mai mare decat estimarea initiala si dvs decideti sa nu mergeti in continuare nu taxam nimic.

 

6. Cat de repede veniti?

– Nu suntem un serviciu de urgenta – cele mai multe reparatii sunt programate o zi in avans. Dar putem face reparatii si in aceasi zi, deci merita sa verificati disponibilitatea.

 

7. Lucrati 24h?

– Nu – de obicei programul este de luni pana vineri intre orele 9 si 18. Putem efectua reparatii seara dupa ora 6 pm sau sambata cu un tarif majorat cu 50%.

 

8. Va trebui sa il astept toata ziua pe lucratorul Metaxas Ten?

– Nu – stabilim un interval de o ora in care lucratorul Metaxas Ten ajunge la dvs. In cazul putin probabil al unei intarzieri va vom suna pentru a va comunica.

 

9. Cat de mari sunt lucrarile de reparatii si intretinere pe care le executati?

– Lucrarile de instalatii sanitare, instalatii electrice, amenajari interioare, reparatii generale uzuale dureaza de la 30 de min pana la o zi intreaga, dar putem efectua si lucrari care se intind pe durata a cateva zile.

 

10. Executati si lucrari de reparatii si intretinere pentru birouri?

– Da – multe firme folosesc serviciile noastre pentru lucrari de reparatie si intretinere. Nu este necesara nici o formalitate, sunati-ne Metaxas Ten (0722373705) si programam o vizita la a unui instalator, electrician, zugrav,tamplar, etc la sediul dvs. In cazul in care avem un contract de reparatii si intretinere cu o societate tot cea ce cerem este ca factura sa fie platita intr-un interval de 5 zile. Daca doriti ca un electrician sau un instalator sa va viziteze regulat (ex: o data pe saptamana) va oferim o reducere semnificativa fata de tarifele standard.